Jag är en henna-labbråtta - del 2

Skrivet av Sabina
Söndag 29 april 2012 kl. 17:54

Nästa tre år senare är det dags igen, Preeti ringde och kallade in mig till Mehndi/Henna session för att ha någon att träna på. Så här sitter jag nu med Henna på både hand och fot. Koncentrationen är stenhård och doften av eukalyptus ligger i luften.

Arbete pågår:

 

Tada, vänster arm är klar!

Och om ett par veckor följer hon med till dansstudion för att sätta lite extra pynt på tjejerna inför vårshowerna.


Äldre inlägg:
« Showpaljettstress
Nyare inlägg:
Dromedarbakning »


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Mehndi Henna

Blanda din egen henna - en steg för steg-guide

23 februari 2014 kl. 10:05
Jag har sett det göras flera gånger men nu har jag fångat upp detaljerna - Preeti har visat mig hur man bäst blandar sin egen henna.
» Läs hela inlägget - 4 kommentarer

En indisk upplevelsechock

12 februari 2011 kl. 23:05
Medan omvärlden stormar har jag varit i en bröllopsbubbla i Mumbai, Indien. Gäster har hämtats på flygplatsen, bröllopsmat har provsmakats, kläder och smycken har letats, provats och blivit utvalda och...
» Läs hela inlägget

Jag är en henna-labbråtta

25 juli 2009 kl. 09:04
Nu har jag hållt tyst i flera veckor samtidigt som jag döljt en större hennamålning på höger fot. Men idag 25:e juli fyller Anna år och då kan jag äntligen visa upp den här bilden där Preeti testar sin...
» Läs hela inlägget - 7 kommentarer
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.