Information om Orientalista

Orientalista är ett religiöst och politiskt obundet forum för orientaliska dansöser/dansare/musiker och deras entourage, tillsvidare bara inom Sverige. Orientalista är inte kopplat till någon förening eftersom vi vill vara neutrala, gränslösa och fria.

Syftet med Orientalista är att skapa en mötesplats för alla som intresserar sig för den orientaliska danskonsten/musiken, och där sammanställa enkla och lättöverskådliga listor över kommande händelser (t.ex workshops, konserter, dansuppvisningar och festivaler), samt öppna för era och våra kommentarer och recensioner av redan inträffade/färdigdansade/avlyssnade!

Vi tar mer än gärna emot tips och information om kommande event.

Vi finns också på Twitter, Facebook, Pinterest, YouTube och Instagram.

Creative Commons BY-NC-ND
Du får dela vidare vårt egna material så länge du inte förändrar det, alltid anger fotograf/skribent och länkar tillbaka till Orientalista. Du får heller inte använda vårt eget material i marknadsföringssyfte.

Annonsera på Orientalista

Att ha ett enskilt evenemang listat i vårt kalendarium kostar ingenting, men om du vill göra reklam för terminskurser, produkter och ett företag eller lyfta ett specifikt evenemang ännu mer har vi speciella platser för annonser enligt överenskommelse.

Prisexempel: Banner i högermarginalen - 50 kr/vecka + moms (vi har f-skattsedel)

Maila oss på kontakt@orientalista.se för mer information.

Produktion: Smexit
Tack till Maj Studio för logotyp och design.

Orientalista lanserades 5 april 2008.

» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Annons