Hennaartister

Vill du ha hjälp med hennatatuering och letar efter en hennaartist? Här listar Orientalista hennamålare tillgängliga för uppdrag inom Sverige.

Vill du vara med på listan? Skapa ett Orientalista-konto där du beskriver dig själv och mejla oss sen på kontakt@orientalista.se.


ranihenna

ranihenna
Stockholms län

Jag är en Henna Artist som målar henna till er på olika evenemang, särskilt indiska bröllop! Jag kan också hyras in för att delta i fester eller bazaarer för hennamålning! Jag skapar även vackra hennamålade...
» Mer information

hennabyhasumar

Stockholms län

Hej! Välkommen till hennabyhasumar.
» Mer information

Sunnyhenna

Sunnyhenna
Stockholms län

Jag är en henna artist i Stockholm som levererar personliga och unika henna till mina kunder. Gör både modern och traditionell stil och även porträtt i henna. Bokas för allt från privat till fest! Kika...
» Mer information

» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Dansdräkter

Inspiration för dig som funderar på att sy en egen dansdräkt. Välkommen att bidra med bild på din egen dräkt, maila oss på kontakt@orientalista.se.

Annons