Kontakta oss

Skicka ett mail till oss på kontakt@orientalista.se om du önskar komma i kontakt med oss eller om du vill tipsa om en kommande konsert, workshop, festival, show etc. Skicka även gärna med datum, klockslag, arrangör samt länk eventuell webbplats.

Arrangörer får gärna lägga till vår mailadress på utskickslistor etc.

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om. Vi överväger allt som är personliga reflektioner och inte direkt reklam för ett företag eller inför ett specifikt event. Osäker på vad som är vad? Maila och fråga! =)

OBS! Orientalista arrangerar generellt inte några konserter eller workshops, vi samlar bara ihop information om saker som händer i Sverige. Följ länk från respektive evenemang om du har följdfrågor och kontakta arrangören direkt.

 

» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Annons