Kontakta oss

Skicka ett mail till oss på kontakt@orientalista.se om du önskar komma i kontakt med oss eller om du vill tipsa om en kommande konsert, workshop, festival, show etc. Skicka även gärna med datum, klockslag, arrangör samt länk eventuell webbplats.

Arrangörer får gärna lägga till vår mailadress på utskickslistor etc.

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om. Vi överväger allt som är personliga reflektioner och inte direkt reklam för ett företag eller inför ett specifikt event. Osäker på vad som är vad? Maila och fråga! =)

OBS! Orientalista arrangerar generellt inte några konserter eller workshops, vi samlar bara ihop information om saker som händer i Sverige. Följ länk från respektive evenemang om du har följdfrågor och kontakta arrangören direkt.

 

» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Annons