Unik dräkt av Katalin Schäfer

Arggghh inget lätt beslut men jag har alldeles för många dräkter i garderoben som behöver komma ut och dansas i :)

Detta är en fantastisk dräkt och du blir helt ensam om att ha den, Katalin gör bara ett ex i varje tyg. Shortsen är storlek S/M och Bh:n är en B- till C-kupa. Tyget är satin. Superskön att dansa i!


Fakta
Säljes av: Minerva
Finns i: Uppsala län
Designer: Katalin Schäfer
Storlek: S/M
Pris: 4000 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Måndag 4 mars 2013 kl. 20:51
Senast uppdaterad: Måndag 4 mars 2013 kl. 20:51

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons