Guldig magdansdräkt

Säljer nu min första dansdräkt som jag känner att jag har dansat färdigt i. Skulle gissa på att det är en B/C-kupa. Den funkar, men är lite liten för mig som har D-kupa. Kjolen är lång, jag är 169 cm lång och kjolen är någon centimeter för lång för mig, men är väldigt enkel att förkorta då man bara kan klippa till önskad längd utan att tyget förstörs. Jag har sytt ett resårband i midjan, men midjemåttet ökar mycket om man bara sprättar upp det, så det går också lätt att justera. Bilden i biblioteket gör färgen mest rättvisa. Den är alltså inte så beige som på närbilden, utan mer gulbrun-guld. Hårband och accessoarer för armarna medföljer. Säljer för 1200 kr.


Fakta
Säljes av: Emma Jasmine
Finns i: Stockholms län
Pris: 1200 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Tisdag 14 april 2015 kl. 12:03
Senast uppdaterad: Lördag 10 september 2016 kl. 14:26

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Badla  - 1500 kr
Säljes av Expressnotimpress, Västra Götalands län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» AnaHebe är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons