Emma Jasmine

Emma Jasmine har dansat orientalisk dans sedan våren 2008 och började tidigt dansa avancerat i en orientalisk dansgrupp. Idag är hon dansös och koreograf i Tamally Bellydance Group, en dansgrupp som består av 8 tjejer. Under åren har Emma Jasmine dansat på bl.a. fester, bröllop, restauranger, konserter, TV4 och i Globen Annexet. Hon behärskar flera stilar inom den orientaliska dansen och kan bjuda på en fartfylld och färgsprakande show för hela familjen!

Emma Jasmine är tillgänglig för dansuppdrag

Kontaktinfo:
Mobilnummer: 0707907700 E-mail:emma_ahlex@hotmail.com
Bosatt i Stockholms län


Säljes av Emma Jasmine

Guldig magdansdräkt

Säljes av: Emma Jasmine, Stockholms län
Pris: 1200 kr

Säljer nu min första dansdräkt som jag känner att jag har dansat färdigt i. Skulle gissa på att det är en B/C-kupa. Den funkar, men är lite liten för mig...
» Mer information

» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Annons