Svart magdansdräkt med massvis av pärlor!

Säljer nu en svart magdansdräkt med massvis av hängande pärlor i alla möjliga färger från både kjol och bh. Svart stor chiffongkjol som är perfekt i längd åt mig som är 166cm (om man har den på höfterna). Kjolens vidd kring midjan är i grunden stor så det går att anpassa med hjälp av hakarna till såväl small till large. Bh:n passar kupstorlek B-D. Runtom är även denna stor, så man får sy hakarna dit man vill ha dem.

 

Ursäkta för dålig fotokvalitet...;)

0707679598

carolinefladvad@hotmail.com


Fakta
Säljes av: Haremsbrallan
Finns i: Stockholms län
Storlek: S-L
Pris: 1300 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Torsdag 20 december 2012 kl. 13:33
Senast uppdaterad: Torsdag 20 december 2012 kl. 13:34

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Badla  - 1500 kr
Säljes av Expressnotimpress, Västra Götalands län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons