Vitsilvrig dräkt med strassdekor

Säljer en dräkt som jag känner att jag dansat färdigt i. Vitsilvrig med strass och blå pärlor som dekor. Snygg slits och passar perfekt i längd på mig som är 166cm. Passar xs-s (kanske även medium beroende på hur man vill att den ska sitta).

Ursäktar dålig fotokvalitet.. ;)

0707679598
carolinefladvad@hotmail.com


Fakta
Säljes av: Haremsbrallan
Finns i: Stockholms län
Storlek: xs-s
Pris: 1500 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Torsdag 20 december 2012 kl. 13:21
Senast uppdaterad: Torsdag 20 december 2012 kl. 13:26

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Tassel belt - 300 kr
Säljes av Emerentia91, Uppsala län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons