Komplett magdansdräkt

Komplett helt oanvänd magdansdräkt i toppskick ,handsydd köpt i Tunisien. Vackert ljusrosa tyg med en massa gulddetaljer. Kjolen passar nog de flesta med stl. 36-38. Överdel skulle jag gissa på en C kupa.

Fakta
Säljes av: therezeh
Finns i: Stockholms län
Storlek: 36-38
Pris: 1200 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Onsdag 17 september 2014 kl. 21:21
Senast uppdaterad: Onsdag 17 september 2014 kl. 21:36

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Magdansdräkter  - 1350 kr
Säljes av IdaXianzi, Stockholms län
» Mer information
Guldig magdansdräkt - 1200 kr
Säljes av Emma Jasmine, Stockholms län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons