Svart Eman Zaki med massa bling

Svart, väldigt elegant måttbeställd dräkt från Eman Zaki.

En dräkt som aldrig går ur tiden. Bh är asymmetriskt dekorerad med massor av strasstenar och AB-kristaller och kjolen har en övre kant med strass och AB-kristaller och en till kant precis under rumpan (rumpan ramas med andra ord verkligen in i denna dräkten!).Har även ett supervakcert fall baktill eftersom de har sytt in en extra flik. Slitz på ena sidan.

 

Övre höft: 86cm
Över rumpan: 97cm
Kjollängd: 101cm
Under byst: 84cm
Bh: A-B kupa

Använd endast 3 gånger!


Fakta
Säljes av: Minerva
Finns i: Uppsala län
Pris: 3500 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Lördag 12 maj 2012 kl. 22:17
Senast uppdaterad: Måndag 4 mars 2013 kl. 20:46

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Oriental leopard! - 1200 kr
Säljes av BellyDina, Stockholms län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons