OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Oh My Dabke

Skrivet av Sabina, 11 juni 2009 kl. 23:19
Det har blivit mycket dabke på sista tiden och Omar Souleymans konsert i tisdags var inte en besvikelse. Majoriteten av publiken stod dock otippat still så det tog inte många minuter förrän vi trängde...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Jag lyckas aldrig sluta dansa

Skrivet av Sabina, 7 juni 2009 kl. 14:35
Gamla biografen Astoria i Stockholm har byggts om till fest- och konsertlokalen. I fredags arrangerade ETC orientalisk fest för att inbjuda till diskussion för att starta en svensk dagstidning på persiska...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Sublime Frequencies: Omar Souleyman & Group Doueh

Sublime Frequencies: Omar Souleyman & Group Doueh
Konsert:
Plats: Kägelbanan, Stockholm
Arrangör: Södra Teatern

Skivbolaget Sublime Frequencies specialitet är att leta upp glömd/gömd musik och ge ut den, till alla musikälskares förtjusning. Och de letar ordenligt, överallt och noga. Deras katalog är fylld av fantastisk musik från världens alla hörn.

På denna turné tar Sublime med sig två av sina releaser; Group Doueh från Västsahara och Omar Souleyman från Syrien. Två briljanta akter från helt olika traditioner!

Dessutom bjuder bolaget på ett DJ-set med musik ur den egna samlingen, filmvisning och lite annat smått&gott.Läs mer på www.sodrateatern.se

Dessa Orientalistor närvarade på Sublime Frequencies: Omar Souleyman & Group Doueh:
Sabina, Cissi

Kommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.