Inbjudan: Hafla Orientalista

Inbjudan: Hafla Orientalista
Skrivet av Sabina
Torsdag 26 augusti 2010 kl. 18:20
Hanna och jag har haft idén länge, redan när vi var upp till Sidonias hafla i Uppsala i vintras pratade vi om att det vore kul att ordna en orientalistafest och bjuda in till mysigt uppgänge för alla dansnördar och entourage. Sedan låg det där i jäste i bakhuvudet tills vi nu under sommaren började leta efter rätt lokal. Det blev ett par besök på olika ställen tills vi hittade Day & Night Café på Upplandsgatan som kändes helt rätt för Orientalistas först hafla. (På bilden: persisk baklava och saffransdricka. Ja, och snygga Hanna förstås!) Inte bara är maten god och inredningen mysig, personalen ser fram emot kvällen också, förbereder persisk buffé och håller även öppet lite extra för oss nästa fredag.

Så kom och gör oss sällskap, ät, dansa och fira att höstterminen äntligen är igång igen. Vi har frågat några av våra vänner om de vill uppträda men kommer i övrigt inte ha ett fast schema. Istället hoppas vi på att det blir både planerade och spontana dansuppträdanden under kvällen. Ta med musik, ev danspaltor och glada höfter!

Observera dock att vi gärna tar OSA på er som vill njuta av den persiska buffén (125 kr), kocken vill ha ett hum om hur många han ska laga för. Maila till kontakt@orientalista.se senast måndag 30 augusti 2010.

Vi ses!

(Och ni som ordnar egna haflor runt om i Sverige - glöm inte tipsa oss så lägger vi upp det här på Orientalista.)
Äldre inlägg:
« Gula dadlar
Nyare inlägg:
Kvällslitteratur x 501 »


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Dansshow i Uppsala
Lördag 28 november 2009 kl. 18:00
» Läs 3 kommentarer
Fest i Stockholm
Fredag 3 september 2010 kl. 18:00
» Läs en kommentar

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Day and Night Café Orientalista Baklava Saffran Hafla

Hösten är igångsparkad

6 september 2010 kl. 23:01
I fredags var det danskickoff med Orientalista. Ett härligt gäng tjejer hittade till restaurang Day & Night och vi både åt gott och röjde järnet på dansgolvet. Cecilia, Vanessa, Lisa och Rebecca ansträngde...
» Läs hela inlägget

Välkomna på mingel med Suhaila

11 november 2011 kl. 14:05
Nu är vi äntligen klara med alla förberedelser och tillsammans med Ülkü Holago hälsar vi välkomna till Hafla Suhaila! Magdansvärldens välkända Suhaila...
» Läs hela inlägget

Orientalistas första Hafla, del 1

16 juli 2010 kl. 14:04
Har sent omsider börjat leta med ljus och lykta efter en lämplig lokal för Orientalistas första Hafla! Vi tänker oss att den ska äga rum någon gång under sensommaren när de flesta orientalistor kommit...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.