OBS! Den här festen har redan varit. Sök här efter kommande fester.

Hösten är igångsparkad

Skrivet av Sabina, 6 september 2010 kl. 23:01
I fredags var det danskickoff med Orientalista. Ett härligt gäng tjejer hittade till restaurang Day & Night och vi både åt gott och röjde järnet på dansgolvet. Cecilia, Vanessa, Lisa och Rebecca ansträngde...
» Läs hela inlägget

Inbjudan: Hafla Orientalista

Skrivet av Sabina, 26 augusti 2010 kl. 18:20
Hanna och jag har haft idén länge, redan när vi var upp till Sidonias hafla i Uppsala i vintras pratade vi om att det vore kul att ordna en orientalistafest och bjuda in till mysigt uppgänge för alla...
» Läs hela inlägget

Hafla Orientalista

Fest: -22:00
Plats: Day & Night Café, Upplandsgatan 78, Stockholm
Arrangör: Orientalista

Välkomna på dansfest med Orientalista!

Vi sparkar igång höstterminen med en skön dansfest för er alla. Oavsett vilken nivå, stil eller skola ni dansar på; kom och njut av dans, musik och jättegod persisk mat.

Sköna dansbrudar, Vanessa, Cecilia och Kella, har lovat uppträda under kvällen men det finns plats dansgolvet även för er andra.
... Ta med musik och dansdräkt (eller shimma loss i jeans om ni hellre vill det) och prata med oss på plats så får ni mer än gärna uppträda.

Vi kommer vara på mysiga Day & Night Café på Upplandsgatan i närheten av Odenplan. De håller öppet lite extra för oss och ser fram emot att servera fantastisk mat i form av en persisk buffé (vi har provätit!) eller bara enkel fika (deras baklava glufsar vi gärna i oss flera gånger till). Vattenpipor finns också!

Persisk buffe: 125 kr!
För att den underbara kocken på Day & Night Café ska kunna förbereda tillräckligt med mat vill vi ha föranmälan på er som ska äta. Skicka ett mail till kontakt@orientalista.se, senast måndagen den 30/8, med hur många ni är. Matgäster har förstås företräde till sittplatserna.

Varmt välkomna önskar Sabina & Hanna


Läs mer på dayandnight.se

Dessa Orientalistor närvarade på Hafla Orientalista:
Sabina, Hanna

Kommentarer

Ladda upp en bild!
Cissi
Tisdag 31 augusti 2010 kl. 13:23
Wow! Det låter jättemysigt! Jag är dessvärre i Linköping i helgen o firar två födelsedagar, så jag missar eventet... Hoppas ni får en fin kväll med mycket dans o pipor!

Var du där? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.