Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Vi hittade till Fat Chance Belly Dance!

Skrivet av Sabina
Måndag 29 juli 2013 kl. 03:49

Ja, vi var lite osäkra en stund. En liten låst dörr inklämd bakom två bilar... Fanns här verkligen både dansstudio och butik?

Efter en stund insåg vi dock att det fanns en lite dörrklocka som vi tryckte på och *tada* så öppnade sig dörren och vi fick komma in. Det pågick en lektion (Level 1) med Carolena Nericcio när vi kom dit den lilla butiken var full av dansare som väntade på att nästa pass (Level 2) skulle börja.

Förutom en massa kjolar, toppar, sjalar och smycken som var till försäljning var väggarna även täckta med bilder, kläder och smycken från Carolenas privata samling.

Nästan direkt efter att vi kommit dit såg jag den här blå höftsjalen som utan vidare diskussion fick följa med hem. Köpte även skivan "spice box", en samlingskiva med musik från flera olika områden i Nordafrika/Mellanöstern.

Agnes provade både kjolar och toppar, men det blev inget köpt denna gång. Fanns dock massor att välja bland och för den riktigt tribalbitne hade det nog varit svårt att inte tömma plånboken helt.

PS. Tack till Agnes för hjälp med att ta bilder på allt spännande som fanns i butiken.
Kommentarer

Ulla
Måndag 29 juli 2013 kl. 11:35
Haha, när vi var där sist hade dom inte målat dörren, den var grå utan skylt. DÅ var det svårt att hitta!

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Resor San Francisco Tribal

Cappuccino, turkish drops och Rachel Brice

14 september 2014 kl. 20:15
Lotten har precis spenderat tre dagar på italienska rivieran - det blev en intensiv danshelg med tribal fusion och Rachel Brice som lärare och inspiratör. Läs Lottens reseberättelse.
» Läs hela inlägget

En resa till norr - och Rachel Brice

7 augusti 2014 kl. 17:43
Derya vallfärdade till Urkultfestivalen för både workshops och show med självaste Rachel Brice. Läs hennes reseberättelse!
» Läs hela inlägget

Efterfest på Al Masri - egyptisk restaurang i San Francisco

6 augusti 2013 kl. 10:38
Massor av bra orientalisk dans och livemusik i söndags kväll i San Francisco. Vi bjuder på både bilder samt ett par videosnuttar.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.