Grön Dräkt Sjöjungfru-stil

En jättefin dräkt som jag har fått många komplimanger för. Är du rödhårig precis som jag var så kommer du få kommentaren Ariel! Har använt vid några tillfällen.

Jättefint skick och väldigt lätt att ändra storleken på, enkelt att flytta hakarna i överdelen och kjolen är det bara att använda säkerhetsnålar så passar den en 36! Överdelen går från B-C kanske lite till, själv är jag emellan storlekarna och känner att jag har utrymme kvar.

Jag är 167 cm lång och den här skulle säkert passa någon som är över 170 utan att bli för kort då den nästan är för lång för mig.

Billigare vis snabb affär!

Fakta
Säljes av: Josefin
Finns i: Kalmar län
Storlek: 36-42
Pris: 1200 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Söndag 24 augusti 2014 kl. 19:05
Senast uppdaterad: Söndag 24 augusti 2014 kl. 19:08

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Magdansdräkter  - 1350 kr
Säljes av IdaXianzi, Stockholms län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons