Egyptisk grön dräkt!

Bröstkorg: anpassningsbar till max 91 cm Bh-banden: 29cmx2 långa Kupans längd vertikalt: 15cm horisontal: 19 cm diagonal 23cm Kjolen är 85 cm lång och kan anpassas i höften till olika storlekar eftersom shortsen där kjolens tyg sitter fast är elastisk. När den är full stretchad är den 118 cm. Dräkten inkluderar en liten sjal som jag har använt som hårband. (Se bilden) Jag erbjuder också en passande silkes sjal som är 286x115cm för 200kr.


Fakta
Säljes av: Paulina Rosson
Finns i: Skåne län
Designer: Aida Nour
Pris: 1800 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Måndag 19 januari 2015 kl. 20:35
Senast uppdaterad: Måndag 19 januari 2015 kl. 20:36

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Badla  - 1500 kr
Säljes av Expressnotimpress, Västra Götalands län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons