Orientaliska reflektioner: Dansa med ljus

Just nu visas blogginlägg och reflektioner taggade med Dansa med ljus.

Gothla - där gothic- och dark fusiondansare samlas

Skrivet av Eva, 2 september 2012 kl. 14:21
I juli åkte Eva till Leicester i Storbritannien för att delta i Gothla, en festival för gothic- och dark fusiondansare från hela världen. Det var en helg som till och med fick spindlarna att ramla från taket.
» Läs hela inlägget

En juldikt till alla er som dansar

Skrivet av Sabina, 12 december 2011 kl. 14:07
Det brukar inte vara särskilt mycket julstämning på våra elevshower men i år hade vi två lucior samt att jag själv agerade tärna med glitter i håret...
» Läs hela inlägget

Ödet förde mig till Marrakech

Skrivet av Sabina, 5 januari 2011 kl. 23:06
Ännu en vinter, ännu en resa och ödet tog mig ett par dagar i Marrakech innan jag imorgon reser vidare; ett par dagar som inkluderade både tebricksdans och magdans. 
» Läs hela inlägget - 6 kommentarer» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Privatannonser Second Hand

Kommande händelser

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.