OBS! Den här klubben har redan varit. Sök här efter kommande klubbar.

Mera dans, mera dans hela helgen

Skrivet av Sabina, 7 mars 2010 kl. 16:58
"Jag kan aldrig få för mycket orientaliska rytmer i mitt liv" sa jag och svarade ja på inbjudan till att hänga med på orientalisk konsert på Konserthuset ikväll. Helgen är intensiv. I fredags var jag...
» Läs hela inlägget

Re:Orient Club - Förfest inför Sezen Aksu-konserten

Re:Orient Club - Förfest inför Sezen Aksu-konserten
Klubb: -02:00
Plats: Kägelbanan, Södra Teatern, Stockholm
Arrangör: Re:Orient

Re:Orient Club hyllar Sezen Aksu, en av de största artisterna genom tiderna. Kom och dansa loss till gamla och nya Sezen Aksu-låtar blandat med orientens bästa hits.

Stora dansgolvet: Dj Hamid och Dj Ana spelar de bästa hitsen från orienten och Layalis Orientaliska Dansakademi ställer till med en kraftfull dansshow.

I baren: Dj Deelay tillsammans med Berk och Tamer bjuder på en tributekväll till Sezen Aksus ära med allt från live musikshow till de bästa dansmixarna någonsin.


Pris: 80 kr, 60 kr för Re:Orient-medlemmar


Läs mer på www.reorient.se

Dessa Orientalistor närvarade på Re:Orient Club - Förfest inför Sezen Aksu-konserten:
Sabina

Kommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.