Vissa låtar är för alltid träningslåtar

Skrivet av Sabina
Fredag 6 mars 2009 kl. 13:45

På jobbet roar jag mig med att lyssna på en marockansk radiokanal via nätet. Plötsligt spelar de en låt som jag under väldigt många dansår tränat bröstkorgsrörelser till.

Och eftersom kroppen gärna reagerar automatiskt på viss musik...

... så nu sitter jag här vid skrivbordet på jobbet och försöker aktivt låta bli att peta fram och tillbaka med bröstkorgen.


Äldre inlägg:
« Locum - Hannas utlåtande


Kommentarer

Karin
Måndag 20 april 2009 kl. 19:25
Låter lite galet! Jag skulle vilja se dig när du sitter och diggar med bröstkorgen i Ocean!

SabinaSabina
Tisdag 21 april 2009 kl. 09:39
Karin: Ja, det är lite galet! Henke har redan sett mig dansa omedvetet en gång, så det lär nog inte dröja allt förlänge innan du "kommer på" mig. =)

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Musik

Tio romantiska Bollywoodlåtar

25 september 2014 kl. 19:23
Nu är hösten på gång och det är dags för tända ljus, mysiga mörka kvällar och ost och vin med din käresta. För att komma riktigt i stämning...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Sommarkvällsmusik med Kani och vänner

3 juli 2013 kl. 15:42
Leo har varit på examenskonsert med Kungliga Musikhögskolan, där musik från Mellanöstern upplevdes med akustiken och i atmosfären i Spånga Kyrka.
» Läs hela inlägget - 2 kommentarer

Orientaliska godbitar från helgens Folk- & världsmusikgala

22 april 2013 kl. 14:33
Tröttheten gör sig fortfarande påmind så här måndag efter tre intensiva dagar med musik och dans i Gävle - jag har varit på Folk- och Världsmusikgala.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.