Isisvingar med Janelle i kvällens SYTYCD

Isisvingar med Janelle i kvällens SYTYCD
Skrivet av Sabina
Onsdag 18 juli 2012 kl. 16:37

Ikväll fortsätter dansspänningen i So You Think You Can Dance på Kanal 5 och magdansösen Janelle får ännu mer TV-tid med sina isisvingar.

Efter Janelles första uppträdande i tävlingen gick diskussionen varm på vår FB-sida om både hennes dans och val av danskläder, men också om andra danstävlingar.

Om du vill tjuvkika redan nu så finns kvällens uppträdande även på YouTube (USA ligger ju några veckor före Sverige i sändingstid):

Hur kommer hon att stå sig i konkurrensen ikväll? Tar hon sig vidare till de sista 20 eller ej....

Oavsett hur det går har hon i alla fall fått ut den orientaliska dansen till en bredare publik.
Kommentarer

SabinaSabina
Torsdag 19 juli 2012 kl. 01:09
Och om ni såg programmet på Kanal 5 så rekommenderar jag att ni även ser klippet ovan där det är med originalmusik. Det som visades på Kanal 5 var med helt annan musik pålagd i efterhand (på alla dansnummer, inte enbart denna).

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Video Tävling So You Think You Can Dance Magdans Tv

Magdans i So You Think You Can Dance

4 juli 2012 kl. 16:50
Ikväll är det dags för tredje avsnittet av tv-serien/tävlingen So You Think You Can Dance och nu är det äntligen dags för magdans.
» Läs hela inlägget

Mer Bollywooddans i So You Think You Can Dance

6 september 2013 kl. 18:21
Säsong 10 av So You Think You Can Dance rullar för fullt och Bollywooddansen har blivit ett stående inslag med ständige koreografen Nakul Dev Mahajan. (Videoklipp!)
» Läs hela inlägget

SVT-reportage om magdansen i Egypten efter Mursi

7 augusti 2013 kl. 02:38
Bra och hoppfullt nyhetsreportage från SVT om magdansens framtid nu när Mursi och brödraskapen har fråntagits makten i Egypten.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.