Ännu en gång ny termin

Skrivet av Sabina
Torsdag 4 februari 2010 kl. 13:32
Inte bara är det återigen dags för nya koreografier och härliga dansklasser, terminen börjar även på andra håll. Till exempel råkade jag igår göra en sen anmälan till en fortsättningskurs för arabiska på distans hos Umeå Universitet. Inte riktigt vad som kanske var grundplanen, men varför inte? Och så blir det väl även kvällskurs hos George igen samt träffar med min privatlärare Said. Ja, en månad i Marocko gav bevisligen mersmak.

Men annars lyssnar jag just nu mest till ny musik, över 40 cd-skivor följde med mig hem från Marocko och nu ska jag inte bara göra klart koreografierna, jag måste också plocka ihop bra låtar att träna till. Öronen blöder nästan, men jag har hittat mycket bra musik att svänga på höfterna till.

Själv hade jag tänkt mig bli bättre på att hantera slöja och cymbaler denna termin. Vad ska du bli bättre på?
Äldre inlägg:
« Sista kvällen med Chikhat


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Musik Arabiska

Tio romantiska Bollywoodlåtar

25 september 2014 kl. 19:23
Nu är hösten på gång och det är dags för tända ljus, mysiga mörka kvällar och ost och vin med din käresta. För att komma riktigt i stämning...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Sommarkvällsmusik med Kani och vänner

3 juli 2013 kl. 15:42
Leo har varit på examenskonsert med Kungliga Musikhögskolan, där musik från Mellanöstern upplevdes med akustiken och i atmosfären i Spånga Kyrka.
» Läs hela inlägget - 2 kommentarer

Orientaliska godbitar från helgens Folk- & världsmusikgala

22 april 2013 kl. 14:33
Tröttheten gör sig fortfarande påmind så här måndag efter tre intensiva dagar med musik och dans i Gävle - jag har varit på Folk- och Världsmusikgala.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.