Ny slang - snart drar vi

Ny slang - snart drar vi
Skrivet av Sabina
Tisdag 23 juni 2009 kl. 23:45
Orientalistorna har njutit av sommarkvällen och gör tumme upp för nyinköpta vattenpipeslangen. De där slangarna bör bytas ut ibland och min gamla skrutt hade till och med ramlat sönder.

Blå är glasflaskan så blå blev även nya slangen och det känns lite mer rejält med metallmunstycke istället för trä som jag hade tidigare.

Imorgon drar första halvan av oss ner till Berlin och dansfestivalen Oriental Fantazy. Efter en vecka utan några danslektioner ser jag fram emot att chocka kroppen med intensiva dansdagar då jag bland annat ska gräva ner mig i både Shaabi och Tribal.

Det är dessutom flera duktiga svenska dansöser som ska tävla på fredag och lördag och jag håller tummarna för allihop.

Nu ska jag bara lyckas packa klart; Träningskläder, karta och biljetter ligger redan framme tillsammans med kamera och lite pengar...
Nyare inlägg:
Berlinerfesten är igång »


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Vattenpipa

Sju dansfilmer att imponeras över - eller att tappa hakan åt

23 maj 2013 kl. 21:01
Shimmy i oväntade versioner, wookies, vattenpipor och horisontella scenrullningar - allt och lite till från dansvärlden finns att beskåda på nätet. Och när såg du senaste tolv män riva av ett gemensamt tribalnummer egentligen? Här kommer sju videoklipp med högt och lågt från dansvärlden.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Nytt vattenpipshak på Sveavägen

1 augusti 2009 kl. 12:03
Jag har alltid varit för rökförbudet som infördes för några år sedan, men för oss orientalistor hör vattenpipan ändå till festen. Det är så självklart att Matz igår kväll bar med sig en pipa hemifrån...
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.