Hemmagjord höftis

Hemmagjord höftis
Skrivet av Sabina
Onsdag 17 juni 2009 kl. 14:11
Det är nog två år sedan jag la upp de första maskorna på stickorna. Tunn tråd + tunna stickor + lite tid = det har tagit väldigt lång tid innan den här svartgröna höftsjalen kunde maskas av från stickorna.

Men nu har den invigts och varit på med på ett par danslektioner. Men jag funderar på ytterligare utsmyckning (pärlor) längst med övre eller nedre kanten för den känns fortfarande inte helt klar, ser och känns mer som salsa än orient. Eller så har jag bara sett på tok för mycket av den och behöver en liten paus.
Äldre inlägg:
« MagdansSpa


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Höftsjal

MagdansSpa

13 juni 2009 kl. 18:29
Imorse hamnade jag lite oförberett på Sturebadets magdansklass (eller orientalics som de kallar det) och en av de andra deltagande kvinnorna tyckte förmodligen att jag såg lite naken ut; Hon hade en extra...
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.