Tävlingsvinnare från festivalen i Marrakech

Tävlingsvinnare från festivalen i Marrakech
Skrivet av Sabina
Torsdag 7 juli 2011 kl. 15:54
Nu finns det massor av videoklipp från dansfestivalen i Marrakech där jag var för en månad sedan. Bland annat har arrangören lagt upp klipp på alla tävlingsdeltagare och för mig som bara såg deras tablasoloimprovisation på plats är det kul att även få ta del av deras färdiga solonummer.


Förstaplats:Andraplats:Tredjeplats:Och så måste jag visa den som jag kallar för festivalens wildcard. Hon vann inte, men fick iaf publiken, på gott och ont, att vakna till liv lite.

Obs! Drick inte något när du tittar på den här filmen, du kan sätta i halsen.

Kommentarer

Emma OsmaniEmma Osmani
Tisdag 12 juli 2011 kl. 04:14
Jag älskar att titta på danstävlingar!

De dansöser som ställer upp brukar verkligen göra sitt bästa...och även om inte "rätt dansös vann"är det spännande att se trender och nya utvecklingar av stilar...
Måste säga att "wild card"-dansösen verkar vara inspirerad av http://www.youtube.com/watch?v=dYN1ibzYol0 snarare än magdans:P

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Magdans Dansshow Marrakech Mediterranean Delight Festival Marocko

Mediterranean Delight i Marocko

13 juni 2011 kl. 20:54
De två sista dygnen i Marrakech blev intensiva med två sena kvällsshower, en workshop i marockansk folkdans och rätt mycket shopping. Även om showerna självklart var minst...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Beledi - glöm inte att le

9 juni 2011 kl. 09:46
Så mycket intryck, så mycket dans. Det är härligt att röra på fläsket igen även om det inte är allt för många veckor sedan sist. I går eftermiddag blev det beledi med egyptiska Fifi Ness. Återigen var...
» Läs hela inlägget

Musica Tam Tam - musik i öknen

22 juni 2013 kl. 19:24
En midnattskonsert i Saharas öknen kan vara både fantastisk, magisk och alldeles... ´tam tam´. Då är det bra att man kvällen efter kan kombinera med lite magdans och darbuka i Marrakech.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.