Barbro F

Barbro F har inte skrivit något om sig själv än...


Kommentarer från Barbro F

Vinterhafla

Jag var där och såg den fina showen!Jag deltog som`allmänt fixande´och hjälpa även till i caféet. Avslutningen var skoj där alla dansare kom ner framför cen och bjöd upp publiken. Då passade jag också på att dansa:). Det var en mycket lyckad show :)!
» Läs mer...

Ulla sydde magdansdräkter till hela as-Sayf

Jättefina dräkter! Och kul att läsa om hur de kom till :)!
» Läs mer...

Tävling: Marockansk väska

En så jättefin färggrann väska vill jag äga :)! Är nöjd bara jag får rum med mina fingercymbaler, hårblommor,en tofstriangel och läppstift! Då är jag alltid redo att ATS dansa vart jag än är ;)!
» Läs mer...

Drillning med Carolena

Ja ok. I samband med anmälan skulle man betala 40 Euro. Det var nog där du fick det priset ifrån. Senare betalades resten in.

» Läs mer...

Drillning med Carolena

Hej! Jag ska gå ATS-drills kursen 30/8-12.Det ska bli fantastiskt att gå en kurs för Carolena:)! Men jag förvånas över ert pris för kursen här, bara 40 euro? Eller har kursen gått ned i pris? Jag har betalt ca 180-190 Euro(1600 kr)för den kursen. Så bäst ni kollar upp priset.
Mvh
/Barbro


» Läs mer...
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Annons