Professionell magdansdräkt från Egypten

Mycket välgjord rosa/silvrig cabaretdräkt, uppsydd i Egypten och sparsamt använd av professionell dansös. Komplett med bh, höftbälte, kjol, cape, arm- och ankelprydnader.

BH: Passar ca 75-80 A-C. Axelband och bystband går att sy in utan att det märks. Fodrad och vadderad. Helt täckt med pärlor, paljetter och applikationer i rosa och silver.

Höftbälte: Hyskor i tre lägen, 78/87/91 cm. Maxlängd mitt fram ca 40 cm. Fodrat med pärlor, paljetter och applikationer. Mycket tungt!

Kjol: Glittrigt tyg med slits och volang. Längd 82 cm. Midja ca 88 cm (går att minska utan att det märks).

Cape: Glansigt tyg med paljetter och applikationer. Längd ca 135 cm. Vidd nedtill ca 6,5 m. Silvriga paljetter i ärmhålen och stora transparenta/rosa paljetter på utsidan och längs insidans sömmar.

Armprydnader/handskar: Glittrigt tyg med paljetter och applikationer. Dragkedja nedtill, längsgående resår vid armbågen. Längd utsida 36 cm. Handled 16 cm, armbåge ca 22 cm.

Ankelprydnader: Glittrigt tyg med foder. Dekorerade med pärlor, paljetter och applikationer. Längd ca 22 cm.

Smärre defekter: några paljetter saknas på bältet och mindre maska i tyget under capens ena ärmhål. Detta är ingenting som syns på scen, men går såklart att åtgärda. Priset är givetvis satt med hänsyn till skicket.

En mycket vacker dräkt av gedigen kvalitet, med långa fransar och tyngd som på ett effektfullt sätt förstärker minsta rörelse.


Fakta
Säljes av: Anna I
Finns i: Stockholms län
Pris: 1800 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Måndag 2 november 2015 kl. 18:23
Senast uppdaterad: Fredag 6 november 2015 kl. 17:46

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Magdansdräkter  - 1350 kr
Säljes av IdaXianzi, Stockholms län
» Mer information
Guldig magdansdräkt - 1200 kr
Säljes av Emma Jasmine, Stockholms län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons