Magdansdräkter

Säljer 2 magdansdräkter.

Kupa: B/C

Kjol : S/M

 

Till den blåa magdansdräkten så ingår handskar samt slöja i matchande färg.

Den grön&orange dräkten är väldigt lång. Jag har försiktigt sytt upp den ca 5cm, enkelt att ta bort stygnen.  Bra kap till er som är långa!!!

( Jag är 1,75m )


Fakta
Säljes av: IdaXianzi
Finns i: Stockholms län
Designer: Eman Zaki
Storlek: S/M
Pris: 1350 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Torsdag 4 juni 2015 kl. 15:51
Senast uppdaterad: Torsdag 4 juni 2015 kl. 15:58

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons