OBS! Den här kursen har redan varit. Sök här efter kommande kurser.

Raks al Norreda - magdansläger

Raks al Norreda - magdansläger
Kurs:
Plats: Norreda Torp, Uppsala
Arrangör: Studio-K

Den 22-24 augusti intar vi Norreda Torp strax utanför Uppsala för att dansa, svettas och roa oss!

Lägret innehåller tre workshops med olika teman, roliga övningar, trevliga kvällar och en avslutande hafla med öppen scen.

Fokus riktas mot att utveckla sina redan förvärvade kunskaper inom dansen, såsom att utnyttja rummet och finslipa övergångar mellan olika steg och rörelser, varför vi gärna ser att samtliga deltagare har minst ett års danserfarenhet av orientalisk dans. För att ge utrymme och rikligt med feedback till varje dansare är antalet platser begränsat till tio deltagare. Först till kvarn får shimma!

Tid: 22-24 augusti 2013
Lärare: Cecilia Esbjörnsson och Maria Granström
Pris: 1500 kr (3 workshops ā 2 timmar vardera, logi, mat + överraskningar)


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Gick du kursen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.