OBS! Den här kursen har redan varit. Sök här efter kommande kurser.

Workshop: ATS och tribal fusion (nivå 3)

Kurs: -16:00
Plats: Eastmansvägen 8, rum 520, Stockholm
Arrangör: Studiefrämjandet

Tema: ATS, gruppimprovisation med fokus på utveckling bortom grundkompetens.

Det är ofta svårt att introducera nya steg i en improvisationsgrupp - ett sätt att ´få in´ nya steg är att använda kombinationer och koreografi. Vi experimenterar med att blanda nya och gamla steg för att öka vokabulären, framför allt med långsamma rörelser.

Lärare: Ulla Edenmark
Ulla är konstnärlig ledare för dansgruppen Tribal Empire, som var först med att presentera denna unika dansform i Sverige. Ulla har mångårig erfarenhet av dans både på scen och som kursledare. Sin bakgrund har hon inom egyptisk dans och har studerat tribal i San Francisco. Hon har också dansat flamenco, indiskt, jazz och andra västerländska dansformer samt studerat olika typer av svärdsteknik. Ulla har dansat tribal sedan 1996 och undervisat i tribal sedan 2000. Ulla är certifierad ATS-lärare.

Målgrupp: Ska ha dansat tribal minst 1-2 terminer.

Pris: 400 kr


Läs mer på www.studieframjandet.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Gick du kursen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.