OBS! Den här kursen har redan varit. Sök här efter kommande kurser.

Aziza workshop - Blandade nivåer

Aziza workshop - Blandade nivåer
Kurs: -21:30
Plats: Fryshusets danssalar, Mårtendalsgatan 2-8, Stockholm
Arrangör: Sheherazade

Tema: Klassiska kombinationer till standardrytmer - teknik.

Aziza behöver knappast någon presentation, som en av den orientaliska dansens nya lysande stjärnor är hon en av de mest efterfrågade instruktörerna i världen. Hon är redan bokad fram till 2010!

Aziza är delar sin tid mellan nordvästra Amerika och Canada och har en gedigen bakgrund i dans. Hon har dansat sedan tre års ålder och kom i kontakt med orientalisk dans 1988. Azizas mjuka flöde, perfekta höftrörelser, innovativa och spännande slöjarbete och framförallt hennes utstrålning har gjort att hon uppmärksammats världen över. Hon har också vunnit flera prestigefyllda tävlingar.

Azizas elever världen över hyllar hennes teknik och förmåga att lära ut den orientaliska dansen. Hon är engagerad och generös som lärare och tar sig tid att ge feedback oavsett klassens storlek. Så missa inte detta tillfälle att studera för henne och se henne live i lördagens show. Hennes klasser säljer ut på nolltid så skynda dig att boka din plats!

Pris: 300 kr


Läs mer på www.sheherazade.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Gick du kursen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.