OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Oomaigoosh

Oomaigoosh
Konsert:
Plats: Sthlms stadsteater Skärholmen, Stockholm
Arrangör: Stockholm Stadsteater

Persisk kabaretdiskopunk

I musikkollektivet Oomaigoosh möts Teheran och Istanbuls euforiska 70-talskabaréer. De blåser liv i 80- och 90-talens gator i Beirut, Paris, Rom och på Damaskus bardiskar. Följ med till en värld där allt händer och tiden står still, där det sjungs, skålas och dansas på borden i Moskvanatten, på vesporna i Jerevan och i Berlins taxibilar.

På scen: Bahareh Razekh Ahmadi (sång), Amanda Fritzén (dragspel, flöjt), Jesper Lundquist (gitarr), Amanda Vasko (synt, percussion, kör), Viktor Brobacke (trombon, synt), Johan Jonsson (trumpet), Anders Kappelin (bas) och Gustav Nahlin (slagverk)
Pris: 40-70 kr


Läs mer på www.stadsteatern.stockholm.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» joakim har kommenterat på Bilder från en marockansk helkväll: hej, jag är en 64års man som äälskar kaftaner både...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.