OBS! Den här klubben har redan varit. Sök här efter kommande klubbar.

Yvette Les Fesses Oriental Pearls

Yvette Les Fesses Oriental Pearls
Klubb: -01:00
Plats: Närkesgatan 6, Stockholm
Arrangör: Yvette Les Fesses

Burlesqueklubb med orientaliskt tema.

Den här kvällen kommer vi att förflytta oss till de gamla egyptiska filmernas värld där magdansösen var den stora stjärnan och geataltade allt från fagra fatala damer till förföriska drömvisioner efter att ha puffat på vattenpipan lite för mycket. Scenerna utspelar sig ofta på en nattklubb i Cairo. Gästerna har en blandning av traditionella kläder som tex galabeya, fez, kaftan och turban samt mer västerländsk klädda gäster som följer tidens mode.

Vi ser gärna att våra gäster klär sig efter temat och tillsammans med oss artister skapar samningen av en nattklubb i Cairo som hämtad ur en egyptisk film från 40 - 60 tal.

På scen: Ivoncita, Lisa Lundren, Johnnie Lowlife, Yvette Les Fesses m.fl.

Pris: 100-120 kr
Åldersgräns: 23 år


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.