OBS! Den här klubben har redan varit. Sök här efter kommande klubbar.

Re:Orient Club

Re:Orient Club
Klubb: -02:00
Plats: Kägelbanan, Södra Teatern, Stockholm
Arrangör: Re:Orient

Re:Orient Club bjuder på bästa Balkanöset du kan tänka dig
uppblandat med orientens bästa hits.

Stora dansgolvet: Djnico och DJ Saftali drar på den bästa balkanmusiken med de starkaste lungorna, de snabbaste stråkarna och de längsta ringdanserna.
I loungen: Dj Cheyf sätter SEVDA-stämningen med rytmer från Corobas torg till Babylons torn. Dj Sussie tar sen över och spelar de bästa från orientens alla hörn.

På Scen: Possitive Movement Bellydance tillsammans med Zlatko och Bogdan bjuder på en mäktig Gipsy a la BalkanOrientale dansshow.

Pris: 80 kr, 60 kr för medlemmar.


Läs mer på www.reorient.se

Dessa Orientalistor närvarade på Re:Orient Club:
Sabina

Kommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.