OBS! Den här klubben har redan varit. Sök här efter kommande klubbar.

Bilder från kulturfestivalerna

Skrivet av Sabina, 28 augusti 2013 kl. 00:21
För ett par veckor sedan kokade flera av landet städer av kulturfestivaler. Vi bjuder på bilder från Stockholm, Göteborg och Malmö.
» Läs hela inlägget

Harem Nights

Harem Nights
Klubb: -03:00
Plats: Hamburger Börs, Jakobsgatan 6, Stockholm
Arrangör: Harem Nights

Mystik, glädje och orientalisk festfeber upplevs på en exklusiv lokal mitt i Stockholm city! Med anor från 1600-talet och som en av Skandinaviens största showkrogar kan Hamburger Börs vackra lokaler erbjuda 1000 gäster att festa på två våningsplan mitt i Stockholm city! Harem Nights är stolta att få vara den första klubben som gästar denna vackra och anrika lokal!

Dj Asha, Dj Ramin, Dj Emad & Dj Crush står redo för att höja stämningen på Hamburger Börs två dansgolv & lounge. Ur högtalarna dunkar Orientalisk, Persiskt, Grekisk, Balkan, RnB och Klubbmusik med Orientaliska rytmer. Vi bjuder också på Magdans- & darbukashow.

Åldersgräns: 20 år


Läs mer på www.haremnights.se

Dessa Orientalistor närvarade på Harem Nights:
Sabina

Kommentarer

Ladda upp en bild!
Sabina Sabina
Måndag 8 februari 2010 kl. 13:35
Jättebra med ös på båda dansgolven, men jag såg aldrig någon magdansshow? Missade jag den eller blev det inställt?

Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.