OBS! Den här klubben har redan varit. Sök här efter kommande klubbar.

Harem Nights

Harem Nights
Klubb: -03:00
Plats: Clarion Hotel, Stockholm
Arrangör: Harem Nights

Gillar du sommarkänsla, en hetare drink än vanlig, en känsla av utomlands och musik ifrån Orienten och Sydeuropa mixat med RnB och klubbmusik? Gillar du högsta möjliga feststämning, mezetallrik och stiliga människor? Då är det på Harem Nights du hör hemma! Där mystiken från orienten mixas med det allra senaste inom västmusik.

DJs: DJ Asha, DJ Ramin, DJ Crush & DJ Emad
Lördag den 25 april omvandlas Clarion Hotel Stockholm till orientalisk nattklubb. Med plats för över 1000 gäster välkomnas återigen gäster med nyfikenhet och sug efter en annorlunda och exotisk upplevelse till ett lyxhotell i Stockholm.

Ur högtalarna dunkar Orientalisk, Persiskt, Grekiskt, Balkan, RnB och Klubbmusik med Orientaliska rytmer. Sveriges 4 främsta orientaliska dj:s står redo för att höja stämningen på Clarion Hotels två dansgolv och lounge. Ur högtalarna dunkar Orientalisk, Persiskt, Grekisk, Balkan, RnB och Klubbmusik med Orientaliska rytmer. Vi bjuder även på orientalisk dansuppvisning, Darbuka & Bongoshow, allt detta med en hög stämning under taket av Harem Nights.


Läs mer på www.haremnights.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.