OBS! Den här klubben har redan varit. Sök här efter kommande klubbar.

Re:Orient 15 år!

Re:Orient 15 år!
Klubb: -02:00
Plats: Kägelbanan, Södra Teatern, Stockholm
Arrangör: Re:Orient

Kom och dans, festa och fira med gamla och nya vänner. På scen denna kväll möter du en rad av de bästa musikerna, dansarna och banden från Sverige som under 15 år gjort Re:Orient till ett oförglömtligt party. Missa inte denna Re:Orientaliska helcoctail med liveband och djs som serverar det absolut bästa turkisk-arabiska-judiska-persiska-kurdiska-balkan ös du kan föreställa dig!


Läs mer på www.reorient.se

Re:Orient Festival 2008

Datum: 3 - 5 okt 2008
Stad: Stockholm
» Läs mer om festivalen


Dessa Orientalistor närvarade på Re:Orient 15 år!:
Sabina

Kommentarer

Ladda upp en bild!
Hanna Hanna
Lördag 4 oktober 2008 kl. 15:58
Överlag en bra Re:Orient-kväll, med Golbang som den absoluta höjdpunkten. Att få dansa loss till underbara "Ey Yar" lättade definitivt upp den något kulturpretentiösa stämningen!! En eloge till personerna bakom den mysiga inredningen med kuddhörnor, vackra bonader på väggarna och i taken, rosenblad och glitter på golvet, samt inte minst ett stort fat med Lokum att mumsa på i danspauserna. Så kunde det gärna få se ut jämt!

Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.