OBS! Den här filmvisningen har redan varit. Sök här efter kommande filmer.

Filmsöndag - Sooni Taraporevala

Filmsöndag - Sooni Taraporevala
Film:
Plats: Kägelbanan, Södra Teatern, Stockholm
Arrangör: Indien/Indien & Södra Teatern

En indisk filmsöndag i vår öppna famn! Vi bjuder på en gratis filmfestival med både klassiker och en exklusiv visning av den nya filmen Little Zizou. Filmtittning och julhandel Bombay style betyder att du och dina vänner kommer till oss, köper en indisk picnicpåse (vem vet, kanske innehåller den curry-popcorn), minglar, slår dig ner och tittar på film, pratar lite, äter lite, tittar på mer film och köper indiska julklappar. Allt du behöver finns hos oss denna söndag; värme, indisk mat, chai, film, vänner, julklappar och Old monk rum.

Vi har den stora äran att på kvällen ha en first time, one time svensk visning av Sooni Taraporevalas allra senaste film Little Zizou (2010), prisbelönt i Indien och över hela världen. Som uppvärmning inför den visar vi under dagen hennes (och Mira Nairs) tre tidigare klassiker Salaam Bombay, Mississippi Masala och Namesake (efter Jhumpa Lahiris bok) . Filmen presenteras av en ung indisk författare med rockstjärnestatus, som är nära vän med Sooni Taraporevala; Siddharth Dhanvant Shanghvi.

Fri entré


Läs mer på www.sodrateatern.com

Indien/Indien 2010

Datum: 2 okt 2010- 9 jan 2011
Stad: Stockholm
» Läs mer om festivalen
Kommentarer

Ladda upp en bild!
Var du där? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.