OBS! Den här filmvisningen har redan varit. Sök här efter kommande filmer.

Bollywoodbio I: Taare Zameen Par

Bollywoodbio I: Taare Zameen Par
Film:
Plats: Bio Rio, Stockholm
Arrangör: INDIEN/Indien

Premiär för BOLLYWOODBIO, den indiska filmklubben som tar världens största filmindustri till Hornstull. En gång i månaden bjuder Bollywoodbio in till en helkväll med indisk mat och dryck, gäster, barmingel och utvalda guldkorn från den stora filmindustrin i Bollywood.

Premiärfilmen heter Taare Zameen Par, Indiens Oscarsbidrag 2009 som rosats världen över. Filmen handlar om en 8-årig pojke som lider av dyslexi. När klassen en dag får en ny lärare blir det början till förändring.

Kl 19:30 Mingel innan filmen med indisk mat och dryck.
Kl 20:00 Filmstart.
Pris: 80 kr, bokas på http://www.biorio.se/

OBS: Vill du ha den indiska snackstallriken från Shanti måste du förboka den tillsammans med biljetten på Rios hemsida!


Läs mer på www.biorio.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du där? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.