OBS! Den här festen har redan varit. Sök här efter kommande fester.

Indisk tebjudning

Indisk tebjudning
Fest: -17:00
Plats: Etnografiska museet, Djurgårdsbrunnsvägen 34, Stockholm
Arrangör: Den Asiatiska DansAkademien & Etnografiska museet

Vi bjuder er på en fantastisk föreställning, flera dansworkshops i stiler från Indien som Kuchi podi, Kathak, Bollywood/indisk filmdans m fl. Samt Orientalisk dans och även American Tribal Style.

Pris: Entré till museet 60 kr/pers. Fri entré för barn och ungdomar t.o.m. 18 år.

Klockan 13.00 kommer vi att ge en föreställning med danselever och deras lärare i Orientalisk dans, Bollywood,American Tribal Style , Kuchi podi, Kathak samt överaskningar och gästartister...

Föreställningen är kl 13:00 - 14:00 (Barn 30:- Vuxna 50:-)

Klockan 14.30 bjuder vi er på följande workshops:
Kathak med Veronica, Kuchi podi med Jamuna, Orientalisk dans med Anna-Karin, Amerikan Tribal Style med Berenike och Helen samt Bollywood/Indisk Filmdans med Eliza.

Prova gärna alla stilar! Det är helt gratis!

Sugen att dansa Bollywood? För alla Bollywoodälskare har vi ett helt galleri, där håller vi en Bollywood-flashmob “Show me your jalwa!” med "Sangam" från klockan 15.00! Kom och dansa med oss!


Läs mer på denasiatiska.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du där? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.