OBS! Den här festen har redan varit. Sök här efter kommande fester.

Nu är det elevshowstider igen

Skrivet av Sabina, 4 december 2011 kl. 20:51
Elevshowerna är i full gång! Och det är samma sak varje termin - jag förstår inte hur terminerna kan gå så snabbt.
» Läs hela inlägget

Atish Persisk Noruz Kryssning

Atish Persisk Noruz Kryssning
Fest:
Plats: Silja Galaxy, Södra Hamnvägen 50A, Stockholm
Arrangör: Atish

Än en gång lämnar Atish hamnen, för att få känna havsluften med Silja Lines utsmyckade färja till ett persiskt tema, ombord på Silja Galaxy – en helt ny värld! För fjärde gången anordnar vi en kryssning för alla nordens perser!

Atish egna kryssningslegender Farzin och Ali, som numera är folkkära artister som sjunger gamla klassiker såväl som nya fräscha låtar, kommer självfallet att finnas till ert förfogande. Även Atish egna DJ-trupp bestående av Asha, Crush, Emad och Ramin som är unika DJ:s på världsnivå, kommer inta dansgolvets scener för att underhålla er under hela färden.

Kombinerad nattklubbskänsla med det senaste inom ljud och ljus, med koncentrerat persisk tema, persisk mat och dryck. Humöret på topp, festkläder nedpackade och leende på läppen är det som behövs för denna unika kryssning.

Ombord: Tre nattklubbar – persisk dansshow – persisk liveband – världsberömda DJ:s – persisk matbuffè m.m.

Åldersgräns: 20 år.


Läs mer på www.tallinksilja.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du där? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.