OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Norouz/Newroz med Bihan Mortazavi, Rojin & Shima Niavarani

Norouz/Newroz med Bihan Mortazavi, Rojin & Shima Niavarani
Konsert: -03:00
Plats: Moriska Paviljongen, Malmö
Arrangör: Moriska Paviljongen & Riksteatern

Det blir en riktigt härlig festkväll med två starka dragplåster på scenen - persiska Bihan Mortazavi och kurdiska Rojin, dans, mat, Dj och konferencier Shima Niavarani.

Norouz/Newroz är en högtid firas av ca 300 miljoner människor världen över, varav 200 000 boende i Sverige. Norouz (persiska) eller newroz (kurdiska) betyder ”ny dag” som infaller den 20, 21 eller 22 mars beroende på solens position över horisonten och firas i Iran,Kurdistan, Afghanistan och Tadzjikistan. Firandet på Moriska Paviljongen riktar sig både till dig som traditionellt firar Norouz och till alla andra som ärnyfikna och vill vara med.

Pris: 240 kr


Läs mer på www.moriskapaviljongen.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.