OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Klubb East´n´bul

Klubb East´n´bul
Konsert: -20:00
Plats: Moriskan, Folkets Park, Malmö
Arrangör: Malmöfestivalen

Lämna Tarkanskivan, magdanspaltorna och passet hemma och följ med på en mental resa till Istanbuls små gränder, gatuförsäljare, heta klubbar och ösiga bröllopsfester. Kom till Klubb East’n’bul och upptäck Istanbuls klubbliv på riktigt!

Vi börjar på Parkscenen och drar sen gemensamt in till Moriskan.

Hur det låter? Tänk en fusion av punk, rock, Balkan och turkiska musikklassiker fyllda med hjärta och smärta! Bandet som öser på med energi och fyller dansgolvet består av en sjungande trumvirtuos och en trummande DJ-virtuos. En av världens hetaste keyboardister på bröllopsmusikscenen, en nyupptäckt och rykande färsk talang på slagverk, samt på bas en fusionmästare av rang.

Sång och slagverk: Hakan Vreskala
Keyboard: Ahmet Bukulmez
Bas: Onur Elibol
Slagverk: Taner Erdinc


Läs mer på www.malmofestivalen.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.