OBS! Den här klubben har redan varit. Sök här efter kommande klubbar.

Shakshuka Night

Shakshuka Night
Klubb: -03:00
Plats: Moriska Paviljongen i Folkets Park, Malmö
Arrangör: Moriska Paviljongen

Shakshuka Night är Moriska Paviljongens egen klubb. Dansa dig svettiga till Mellanösterns bästa musik. Skaka rumpan till bhangra, rai, turkisk pop, bollywood och balkanblås.

Kl. 20.00 – 23.00
Ringdansparty med Klubb East-n-Bull. Dansa till medryckande turkiska, persiska, kurdiska, arabiska och romska rytmer. Alla kan vara med! Dansstegen lär du dig på några minuter.

Kl. 23.00 - 00.30
Magic Carpet Sound spelar orientalisk musik som tar dig från ett romantiskt Casablanca via ett funkigt Egypten för att till slut landa i Bollywood.

Kl. 00.30 – 01.30
Ringdansparty med Klubb East-n-Bull.

Kl. 01.30 – 03.00
Cheb Oman spelar libanesisk pop, algerisk raï, bollywood och annan dansant musik från Mellanöstern.

23.00 - 03.00
Vi förvandlar Bistron till ett Casablanca som Bogart aldrig skulle lämna. Oumbaren är vår hyllning till dig och arabvärldens musikaliska ikon - Oum Khoultoum. Vi vänder repiga stenkakor från Istanbul, Beirut, Kairo och Alexandria.

Pris: 80 kr


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.