OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Oriental Mood tillsammans med Fatma Zidan

Konsert:
Plats: Dunkers Kulturhus, Helsingborg
Arrangör: Dunkers Kulturhus

Oriental Mood bryter alla fördomar om att arabiskinfluerad musik skulle vara svårlyssnat eller svårt att dansat till. För det är den inte! Det danska bandet Oriental Mood spelar en blandning av rock och orientaliska toner med en bred repertoar som blandar såväl dansmusik och pop med klassisk folkmusik från mellanöstern. Bandet vann förra året pris för bästa världsmusikskiva i Danmark och har väckt stor uppmärksamhet i den arabiska världen.

Gästartist är sångerskan Fatma Zidan, som är ett etablerat namn på den egyptiska popscenen. Bandmedlemmarna själva menar att deras musik är som balsam för själen.

På scen: Lars Bo Kujahn (orientaliskt slagverk), Nils Raae (keyboards), Simon Dyhr (bas), Rasmus Glendorf (trummor), Tine Vitkov (klarinett) och Fatma Zidan (sång)

Fri entré!


Läs mer på www.dunkerskulturhus.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.