OBS! Den här kursen har redan varit. Sök här efter kommande kurser.

Workshop i persisk dans med Dina Shojaei

Kurs: -20:30
Plats: Kulturhuset Oceanen, Stigbergstorget 8, Göteborg
Arrangör: Arabesque Belly Dance Academy

Dina har vuxit upp med den persiska musiken och har sedan liten ålder dansat tillsammans med familj och vänner. Hon uppträder och undervisar I orientalisk dans. 2005 bestämde hon sig för att ta kurser i persisk dans i stockholm och blev helt förälskad. Den persiska dansen ger kontroll över kropp och rörelser på helt nya sätt och har varit till stor hjälp för Dina även i den orientaliska dansen!

Den persiska dansen som ursprungligen kommer från Persien (dagens Iran) är en väldigt graciös, mjuk och uttrycksfull dans som grundar sig i berättelser. Vackra armrörelser och vackra händer är något vi kommer jobba mycket med! Hos Dina kommer vi fånga de mest klassiska rörelserna och lägga in dem i lite modernare persisk musik. Vi kommer jobba med mjuka rörelser, poser och även golvkontakt. Kursen vänder sig till alla!

Pris: 350 kr


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Gick du kursen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.