OBS! Den här dansshowen har redan varit. Sök här efter kommande dansshower.

Pratima: Reflection

Pratima: Reflection
Dansshow: -20:35
Plats: Pustervik, Stora Scenen, Göteborg
Arrangör: Pustervik i samarbete med Göteborgs World Dance Company

Nrityagram Dance Ensemble är ett indiskt kvinnligt danskollektiv med ett ashram på landsbygden utanför Bangalore. Där tränar de yoga och kampsporter och odlar frukt och grönsaker, liksom kunskaper om det så kallade feminina och maskulina i människan och hennes rörelsemönster. De är helt unika i sitt slag då de utifrån den klassiska östindiska tempeldansen – odissi – arbetar både traditionsbundet och radikalt modernt. Allt de gör sker med en imponerande kvalitet och skicklighet.

Ensemblen har turnerat i hela Indien, där de vunnit flera priser för sina nyskapande verk. De turnerar årligen i USA för utsålda hus och har gjort flera Europaturnéer.

Pris: 250-170 kr


Läs mer på www.pustervik.goteborg.se

World Dance Festival 2010

Datum: 4 - 11 nov 2010
Stad: Göteborg
» Läs mer om festivalen
Kommentarer

Ladda upp en bild!
Såg du showen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.