Schlager blir orienten - eller om det var tvärtom

Schlager blir orienten - eller om det var tvärtom
Skrivet av Sabina
Söndag 10 februari 2013 kl. 02:22

Strax innan vi äntrar Re:Orients dansgolv nås jag av ryktet om orientaliska danstillbehöver i melodifestivalen. Så nu när jag kom hem fick jag stilla nyfikenheten och lyckades hitta ett helt nummer som innehåller både bollywoodrytmer och isisvingar.

Är du nyfiken och vill se det (igen); spana in deltävling 2 på svtplay.se och spola fram till ungefär 1 timme och 6 minuter.

Vi orientnördar har ju förstås en massa att tycka till om vad gäller det här numret - men jag hoppas det iaf gör fler nyfikna på dans från orienten och letar upp en dansskola.
Kommentarer

IsisBritt
Söndag 10 februari 2013 kl. 09:33
Tänkte också, att nu blir det fler anmälningar till kurserna, kanske framförallt till Bollywood! Maffigt inspirerande nummer, se´n får man väl inte va så petig med detaljerna, bara för att man kan och vet en massa själv? Kul var det!! Nå´n som vet vilka som korrat??


Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Klubb i Stockholm
Lördag 9 februari 2013 kl. 21:00
» Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Isis-vingar Tv Bollywood

Jugal Bandhi - bilder från en dansshow

8 december 2014 kl. 17:14
Dansgruppen Nritya Darpan med Maria i spetsen bjöd på traditionsenlig dansshow med indiskt, persiskt, arabisk och amerikansk tribal i en härlig blandning.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

TV-program om Bollywooddans och magdans

28 oktober 2013 kl. 20:21
Denna och förra veckan sänder SVT en programserie om dans och både bollywooddans och magdans fick vara med. {Går att se på webben i 30 dagar till.}
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Mer Bollywooddans i So You Think You Can Dance

6 september 2013 kl. 18:21
Säsong 10 av So You Think You Can Dance rullar för fullt och Bollywooddansen har blivit ett stående inslag med ständige koreografen Nakul Dev Mahajan. (Videoklipp!)
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.