Magplask

Skrivet av Sabina
Måndag 18 maj 2009 kl. 17:44

Idag var det meningen att jag och jobbtjejerna skulle köra danspass på lunchen igen.

Men låset kärvade och vi lyckades varken ta oss in i lokalen eller få tag i den som är ansvarig. Mycket snopet och irriterande. Jag var tvungen att ta en extra glass efter lunchen som tröst. Logiskt, eller hur?
Kommentarer

Karin Axelsson
Tisdag 9 juni 2009 kl. 22:10
Du e rolig med din glass, Sabina! Nej, logiskt är det definitivf inte, men så länge du e nöjd så är det bra!

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.