Grattis till spapaketsvinnaren Jenny-Anne

Grattis till spapaketsvinnaren Jenny-Anne
Skrivet av Sabina
Torsdag 7 mars 2013 kl. 09:53

Jury har läst och gillat alla fina tips vi fick in under veckan. Många bra skönhetstips kom in men även tips som handlar om att umgås, skratta och dansa.

Jenny-Anne var den som till sist framstod som vinnare och kommer att få hem ett paket med marockanska spa- och makeup-produkter som tack för följande tips;

Jag håller mig pigg och fräsch genom att undvika energitjuvar och jag umgås med vänner som ger mig kraft och energi. Jag kan garantera att man på sikt får mindre rynkor och lättare till skratt och glädje.

Vi på Orientalista håller med - bra vänner är guld för själen.

Tack till alla som deltog i tävlingen!
Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Marocko Tävling

Tävling: Marockanskt spa- och makeup-paket

11 februari 2013 kl. 19:48
Förhoppningsvis är våren inte allt för långt bort och Orientalista bjuder på tävling för dig som vill piffa till dig på marockanskt vis genom att både skrubba dig ren och lägga färg på ögon och läppar.
» Läs hela inlägget - 22 kommentarer

Trefaldigt toffelgrattis

23 juni 2012 kl. 18:41
Många fina motiveringar kom in till vår toffeltävling och jag hade svårt att bestämma mig. Till slut korades två vinnare, eller kanske tre om man ska vara lite petig.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Tävling: Vinn en marockansk toffel

14 juni 2012 kl. 14:19
För att fira att Orientalista fått ny logotyp och design (tusen tack till kreativa Maj Studio) så har du nu chans att vinna ett par marockanska tofflor.
» Läs hela inlägget - 31 kommentarer
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.